Elektriciteit & domotica

Voor elektriciteitswerken en domotica kan u bij Insight Technics rekenen op een vakkundige installatie. Insight technics staat garant voor kwaliteit en functionele oplossingen.

Elektriciteit

Insight technics verzorgt al uw algemene en gespecialiseerde elektriciteitswerken. Een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we al uw wensen op gebied van comfort en veiligheid perfect op elkaar kunnen afstellen. Bovendien adviseren we u graag bij het kiezen van de juiste verlichting en het bepalen van de juiste plaats van elk onderdeel. We doen dit zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Contacteer ons zeker voor bijkomende informatie of een offerte op maat.

Domotica

Er zijn heel wat mogelijkheden wat betreft domotica. Domotica is een vorm van automatisering in je woning waarbij een bepaald systeem gegevens verzamelt via sensoren en vervolgens automatisch bepaalde taken gaat uitvoeren. Er kunnen allerlei toepassingen gebruikt worden: met 1 knop alle lichten doven, de verwarming van op afstand lager of hoger zetten, energieverbruik monitoren, beveiliging tegen inbraak en brand, aanwezigheidsimulatie, …

De technologie van domotica kan je ook gebruiken om energiezuinig te wonen. Wenst u extra comfort in uw woning of appartement? Insight Technics adviseert u graag bij het kiezen van de juiste systemen die uw leven eenvoudiger en comfortabeler maken.

Domotica biedt vele voordelen:

  • Comfortabel wonen
  • Flexibel systeem dat uitbreidbaar is in de toekomst
  • Een optimaal energiebeheer in je woning

Recente realisaties

Wilt u meer info of een afspraak?
Bel of mail ons vrijblijvend.